Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!
67 283 882
20 414 114

Šarm El Šeiha no 28.01. un 04.02.

Antario.lv   »   Ēģipte   »   Šarm El Šeiha no 28.01. un 04.02.
Viking Club

BB , 7 naktis
no 412.00 €
Turquoise Beach Hotel

HB , 7 naktis
no 433.00 €
VERGINIA SHARM

HB , 7 naktis
no 433.00 €
TOP CHOICE VIVA SHARM

AI , 7 naktis
no 440.00 €
SHARM GRAND PLAZA RESORT

AI , 7 naktis
no 492.00 €
Aqua Hotel Resort & Spa Sharm

BB , 7 naktis
no 494.00 €
FALCON HILLS

AI , 7 naktis
no 501.00 €
Regency Plaza Aqua Park & Spa

AI , 7 naktis
no 507.00 €
HILTON SHARM DREAMS RESORT

AI , 7 naktis
no 507.00 €
Royal Naama Bay

BB , 7 naktis
no 508.00 €
Maritim Jolie Ville Royal Peninsula Hotel & Resort

AI , 7 naktis
no 514.00 €
MEXICANA SHARM RESORT

AI , 7 naktis
no 515.00 €
DOMINA CORAL BAY OASIS HOTEL

AI , 7 naktis
no 522.00 €
NUBIAN VILLAGE

AI , 7 naktis
no 535.00 €
STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA

HB , 7 naktis
no 535.00 €
ROYAL SAVOY

BB , 7 naktis
no 542.00 €
Jaz Mirabel Beach Resort

AI , 7 naktis
no 548.00 €
RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH

BB , 7 naktis
no 556.00 €
Jaz Belvedere

AI , 7 naktis
no 562.00 €
Lido Sharm Naama Bay

HB , 7 naktis
no 567.00 €
NUBIAN ISLAND

AI , 7 naktis
no 569.00 €
REHANA ROYAL BEACH & SPA

AI , 7 naktis
no 583.00 €
Barcelo Tiran Sharm

AI , 7 naktis
no 588.00 €
Parrotel Beach Resort

AI , 7 naktis
no 609.00 €
ROYAL ALBATROS MODERNA

AI , 7 naktis
no 616.00 €
Sultan Gardens Resort

AI , 7 naktis
no 651.00 €
Monte Carlo Sharm El Sheikh Resort

UAI , 7 naktis
no 672.00 €
Cleopatra Luxury Resort Sharm

UAI , 7 naktis
no 683.00 €
BARON RESORT

UAI , 7 naktis
no 779.00 €

Informējam jūs, ka šobrīd Latvijas nepilsoņiem ceļojot uz Ēģipti ir jauni ieceļošanas noteikumi ar Latvijas Nepilsoņa Pasēm (Aliens's Passport):
- vairs nav iespēja nokārtot Ēģiptes vīzu lidostā pēc ielidošanas, nepieciešams noformēt ieceļošanas vīzu pirms došanās ceļojumā. Vīza tiek noformēta Ēģiptes vēstniecībā, aptuvenais dokumentu sagatavošanas laiks ~līdz 2 nedēļām. 

Cena - 70 €, ja iegādājaties kopā ar ceļojumu
Iegādājoties tikai vīzu 80 €

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti :
Aizpildīta anketa
2 fotogrāfijas 3x4 cm izmērā  (krāsainas, izgatavotas pēdējo 6 mēnešu laikā)
Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
Aviobiļetes kopija

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

home