Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Puketa - lidojumi 2024 gada

Antario.lv   »   Taizeme   »   Puketa - lidojumi 2024 gada
Jomtien Plaza Residence

BB , 13 naktis
no 1269.00 €
Bella Express

BB , 13 naktis
no 1315.00 €
Karon Living Room

BB , 13 naktis
no 1317.00 €
Bel Aire Resort

BB , 13 naktis
no 1339.00 €
Ibis Pattaya

BB , 13 naktis
no 1349.00 €
Garden Sea-view

BB , 13 naktis
no 1379.00 €
Long Beach Garden Hotel & SPA

BB , 13 naktis
no 1399.00 €
Baan Karon Hill Resort

BB , 13 naktis
no 1468.00 €
Karon Princess

BB , 12 naktis
no 1468.00 €
Karon Village

BB , 12 naktis
no 1505.00 €
Dor Shada Resort By The Sea

BB , 12 naktis
no 1529.00 €
Diamond Resort

BB , 13 naktis
no 1551.00 €
Andaman Seaview

BB , 13 naktis
no 1599.00 €
Ibis Phuket Patong

BB , 13 naktis
no 1609.00 €
Oneloft Hotel

BB , 12 naktis
no 1609.00 €
Andaman Seaview

BB , 12 naktis
no 1629.00 €
Sea View Patong

BB , 12 naktis
no 1645.00 €
Kata Sea Breeze

BB , 12 naktis
no 1759.00 €
Phuket Orchid Resort

BB , 12 naktis
no 1789.00 €
Princess Seaview Resort

BB , 12 naktis
no 1900.00 €
Phuket Graceland Resort

BB , 13 naktis
no 2000.00 €
Karon Princess

BB , 13 naktis
no 2078.00 €
Splash Beach Resort

BB , 13 naktis
no 2079.00 €
Patong Lodge Hotel

BB , 13 naktis
no 2080.00 €
Kata palm

BB , 13 naktis
no 2090.00 €
Ibis Phuket Kata

BB , 13 naktis
no 2101.00 €
Kata Garden Resort

BB , 13 naktis
no 2105.00 €
Kata Sea Breeze

BB , 13 naktis
no 2140.00 €
Centara Kata Resort

BB , 13 naktis
no 2200.00 €
Angsana Laguna Phuket

BB , 13 naktis
no 2219.00 €
Saii Laguna Phuket

BB , 13 naktis
no 2286.00 €
Naiyang Beach Resort Phuket

BB , 13 naktis
no 2312.00 €
Centara Karon Resort

BB , 13 naktis
no 2376.00 €
Ozo Phuket

BB , 13 naktis
no 2530.00 €
Beyond Resort Kata

BB , 13 naktis
no 2620.00 €
Thavorn Palm Beach

BB , 13 naktis
no 2800.00 €
Thavorn Beach Village Resort & Spa

BB , 13 naktis
no 2817.00 €
Angsana Laguna Phuket

BB , 13 naktis
no 2820.00 €
Centara Grand Beach Resort Phuket

BB , 13 naktis
no 2873.00 €
Sunwing Bangtao

BB , 13 naktis
no 2930.00 €
Hyatt Regency Resort

BB , 13 naktis
no 3100.00 €

 

*Norādītā cena spēkā vienai personai divvietīgā numurā.

Cenā ir iekļauts:

lidojums
transfērs lidosta – viesnīca – lidosta;
izmitināšana viesnīcā ar noradīto edināšanu
lidosta nodevas

Papildus:
-Apdrošināšana
-Personīgie tēriņi (ekskursijas,tējas nauda...)

Ekskursijas Phuketā
ZoodārzsVeltot vienu dienu zoodārza apmeklējumam Phuketas salā, Jūs un Jūsu bērni iegūsiet daudz pozitīvu emociju! Jums tiks pavērta iespēja apmeklēt vairākus šovus ar dažādu dzīvnieku piedalīšanos: bīstamu un aizraujošu šovu ar krokodiliem, uzjautrinošu pērtiķu šovu un apbrīnojamu ziloņu šovu! Pēc visu šovu apmeklēšanas Jums būs iespēja pastaigāties pa zoodārza teritoriju un ieraudzīt vēl daudz neparastu un eksotisku dzīvnieku, kas dzīvo gan Taizemē, gan aiz tās robežām.

 Raftings
Aizraujošs ceļojums pa Pang Nga provinces krāčaino upi ar uzpūšamajām laivām. Vēlāk varēsiet baudīt kvadriciklu safārī, kā arī apmeklēt unikālu templi-milzīgu alu, kura galvenie iedzīvotāji ir mežonīgie pērtiķi! Pirms upes brauciena sākuma Jums tiks veikta detalizēta instruktāža, tāpēc arī ja Jūs esat iesācējs - nebaidieties un droši dodaties ceļojumā. Jūs gaida 5 vai 9-kilometrus garš laivu brauciens pa straumi, bet pēc sātīgām pusdienām - ne mazāk ekstrēms un aizraujošs brauciens ar kvadricikliem pa džungļiem! Izbraukuma ilgums 2 stundas.

Kvadricikli
Jums apnika zvilnēt pludmalē? Vēlaties kustību un tieši tagad? Dodaties kvadriciklu braucienā pa Phuketa salas apkārtni. Brauciens dalās uz 2 daļām. Pirmā: vieglākā, kuras procesā Jūs izmēģināsiet savus spēkus un tuvāk iepazīsieties ar savu četrriteņu draugu. Otrā daļa - augsta sarežģītības pakāpe -Jūs gaida džungļi, kalnāji, bedres ar dubļiem un ūdenstilpnes ar ūdeni. Instruktori izstāstīs Jums par interesantiem augiem, Jūs redzēsiet kaučuku plantācijas un iepazīsieties ar kaučuka ieguves procesu. Personāls uzņems Jūsu braucienu uz video, kuru Jūs varēsiet iegadāties ekskursijas beigās, bet uzņemtie fotoattēli palīdzēs saglabāt visu redzēto atmiņā uz ilgiem gadiem.

Ekstrēms
Jums ir garlaicīgi? Adrenalīna trūkums? Laipni lūgti uz Song-Prak parku (Pang Nga provincē) pēc ekstrēma! Dažādi ekstrēmi triki, tādi kā, piemēram, "lidojoša lapsa", "kanātu tilts", nobrauciens pa stāvu ūdenskritumu, 5-kilometru raftings pa krāčainu upi - visu to Jums nāksies paveikt patstāvīgi pēc neliela treniņa un instruktāžas!!! Pēc sātīgām pusdienām mini-trekingi uz ziloņiem līdz ūdenskritumam, kur Jums būs iespēja atpūsties un atspirdzināties.

Kruīza saulrietā
Vēlaties baudīt romantiku? Laipni lūgti uz seno buru džanku "Ayodhya", viens no tiem, uz kuriem pirmie ķīniešu tirgoņi atpeldēja pie Phuketas krastiem. Jūs dosieties vienā no pašām skaistākajām salas piekrastēm – Pang Nga - jūras nacionālais rezervāts, kurš ir pazīstams ar saviem apbrīnojamajiem klinšu veidojumiem, kuri paceļas virs jūras līmeņa. Jūsu maršruts iet pie Lava un Naka salām, no kurienes paveras satriecošs skats uz saulrietu! Plkst. 18: 30 Jums tiks sagatavotas vakariņas uz klāja un baudot vīna glāzi Jūs varēsiet novērsties no visām ikdienišķām problēmām un izbaudīt majestātiskas vakara ainavas. Pēc vakariņām – atgriešanās Phuketā.

Taizemiešu bokss
Muaj Taj – taizemiešu bokss - ir taizemiešu kultūras neatņemama daļa, kas uzsūca sevī taizemiešu tautas nacionālo kolorītu, viņu reliģiju, stāstu un garīgo pasauli. Visu divcīņu veidu starpā taizemiešu bokss tiek uzskatīts par īpaši skarbu sistēmu! Aicinām Jūs uz spilgtām starptautiskām cīņām, kuras notiek Puketā ik nedēļu.

Jūras zveja
Jums pamodās zvejnieka azarts? Mēs piedāvājam doties piedzīvojumu meklējumos atklātajā Andamānas jūrā ar speciāli aprīkoto kuteri kopā ar pieredzējušu personālu, kur Jums būs iespēja noķert jūras asari, tunci, zivi-šķēpu vai zivi-buru. Ekskursijas vērtībā ietilpst nepieciešamais aprīkojums zvejai un pusdienas. Bet pēc tam, ja Jums palaimēsies noķert kādu Andamānas jūras iemītnieku, tad nozvejoto Jums pagatavos tieši uz kutera klāja.

Vakara šovs "Phuket Fantāzija" piedāvā Jums izzinošu izklaides šovu, kuru nevar neapmeklēt! Jūs bijāt Puketā un neapmeklējat šovu "Fantāzija"? Tas nav iespējams!!!
"Phuket Fantāzija" tā ir izrāde Lasvegasas stilā, kas ir ieguvusi lielu daudzumu apbalvojumu-tas ir krāsainais šovs, kas stāsta par valsts vēsturi. Taizemiešu kultūra, burvju pārvērtības, specefekti, pirotehnika, elpu aizraujoši triki, gaisa balets un akrobāti, dejotāji, apbrīnojami kostīmi un satriecošas dekorācijas! Un galvena izrādes rotājums – 30 ziloņi zālē un uz skatuves! Tas padara šovu par neaizmirstamu jebkura vecuma pārstāvjiem! Kā arī Jums būs iespēja pastaigāties pa festivāla ciemu, kur ir daudz suvenīru veikaliņu, var apskatīt nelielas izrādes un piedalīties dažādos konkursos. Iespējams iekļaut cenā vakariņas (zviedru galdu) "Zelta Kinari" restorānā, kas atrodas festivāla ciema teritorijā

City-tour Phuket
Šī ekskursija palīdzēs Jums labāk iepazīt salu, kur Jūs pavadīsiet dažas neaizmirstamas dienas. Jūs izbrauksiet cauri galvenajām salas pludmalēm līdz apskata laukumam, no kura paveras aina uz krasta līniju un tuvākajām saliņām. Pie tam, Jums būs iespēja apmeklēt salas pašu tālāko dienvidu punktu, kur stāv “Zelta jubilejas Baka”. Pa ceļam Jūs uzzināsiet daudz interesantu lietu par dzīvi salā, par tā vēsturi un kultūru, redzēsiet bezgalīgas kaučuku plantācijas. Kā arī apmeklēsiet galveno tempļu kompleksu Vat Čalong salā, kur tuvāk var iepazīties ar budistu mīklaino reliģiju. Pēc tam Jūs dosieties salas galvaspilsētā – Phuket Town, kur apmeklēsiet indijas rieksta ražošanas fabriku, iepazīsieties ar to apstrādes procesu, būs iespēja izmēģināt dažādus indijas riekstu izstrādājumus, tostarp - slaveno sulu no šī neparastā rieksta. Tāpat pilsētā Jūs gaida lateksa produkcijas veikala apciemojums, kur Jūs uzzināsiet, kam gan uz salas izaudzē kaučuku tik lielā daudzumā! Ceļojumu noslēgumā Jūs apmeklēsiet vislielāko juvelieru izstrādājumu fabriku salā, kur Jums parādīs dārgakmeņu apstrādes procesu un to pārvērtības mākslas darbos, tika arī Jums būs iespēja ieraudzīt apbrīnojamas Puketa pērles .Šeit Jums būs iespēja izvēlēties dāvanas un suvenīrus katrai gaumei sev un saviem piederīgajiem.

Ziloņi un raftings
Jūs gaida laivu brauciens pa krāčainu upi ar speciālām laivām. Jūs brauksiet garām neskartās dabas skaistam, ielejam un mūžzaļajiem mežiem. Pirms brauciena sākuma - obligāta instruktāža. Šis aizraujošais ceļojums ir absolūti drošs visa vecuma pārstāvjiem! Tālāk Jūs gaida trekings uz ziloņu mugurām līdz nelielam ūdenskritumam, kur Jums būs iespēja atvilkt elpu un atspirdzināties vēsā ūdenī. Pusdienas ir iekļautas izbrauciena cenās vērtībā.

 

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu (neatiecās uz grupu ekskursiju ceļojumiem)

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

PIRMS CEĻOJUMA OBLIGĀTI IZLASIET AKTUĀLO INFORMĀCIJU PAR COVID

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home
utf8mb4