Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!
66 100 594
67 283 882
270 24 554

Ungārija

Grupu avio ceļojumi

Ceļojuma nosaukums Izlidošanas / izbraukšanas datumi
2017 2018
ApMaJnJlAgSpOkNvDcJnFbMr
Ekskursiju Budapešta uz 7 naktīm
no 376.00 € (7 naktis)
07
14
21
28
05
12
19
26
02
09
16
23
30
07
14
21
28
04
11
18
25
01
08
15
22
29
06
13
20
27
03
10
17
24
01
08
15
22
29

Autobusu braucieni

Ceļojuma nosaukums Izlidošanas / izbraukšanas datumi
2017 2018
ApMaJnJlAgSpOkNvDcJnFbMr
Pa Ungārijas UNESCO mantojuma pēdām
no 119.00 € (4 naktis)
29
26
23
Ungārija. Budapešta, vīni un termālie āvoti
no 125.00 € (3 naktis)
04
22
Pavasaris Ungārijā
no 150.00 € (4 naktis)
03
Ungārijas kontrasti
no 159.00 € (4 naktis)
21
Ungārijas saules raksti
no 160.00 € (4 naktis)
30
20
21
08
29
25
Ungārijas piedzīvojums
no 160.00 € (4 naktis)
30
22
17
23
21
25
Brīvdienas saulainajā Ungārijā
no 190.00 € (3 naktis)
04
12
17
Termālie pazemes ūdeņi
no 190.00 € (5 naktis)
20
23
Hevīza ezers un termalie baseini
no 200.00 € (6 naktis)
30
19
24
22
Ungārija svētku laikā. Svētā Ištvāna diena
no 200.00 € (4 naktis)
18
Ungārija.Vīna festivāls
no 200.00 € (4 naktis)
05
Raibais kaleidoskops
no 210.00 € (6 naktis)
15
12
Ungārija – Lavandas festivāls
no 220.00 € (5 naktis)
23
Valdzinošā Ungārija
no 255.00 € (5 naktis)
29
23
09
7 dienu Ungārija. Atpūta pie Ungārijas jūras
no 300.00 € (6 naktis)
24
12
Rudens krāsas
no 399.00 € (7 naktis)
23
SPA atpūta termālajos avotos
no 399.00 € (4 naktis)
09

Šodien Ungārijā izskatās gan no valsts, gan no Romas impērijas, un no Osmaņu impērijas valsts un viduslaiku zemes ... Šī valsts - spilgti karuseļa laikmetu, jo tas tika iesaldēti, lai jūs varētu pēdējai detaļai, lai izpētītu un baudīt tās skaistumu un oriģinalitāti.
Klimats ir mērens kontinentāls, sezonas temperatūras svārstības ir ievērojams. Raksturīgi, aukstākais mēnesis - janvāris, karstākie - jūnijā, jūlijā un augustā. Pavasara un rudens ir garas un siltas.
Vidējā dienas temperatūra 0 janvāris ° C, februāris +6 ° C, martā +7 ° C, aprīlis 12 ° C temperatūrā, 16 maijs ° C, jūnijā 19 ° C, 25 jūlijs ° C, 21 ° C temperatūrā Augustā , septembris 15 ° C temperatūrā, oktobrī +13 ° C, novembrī +3 ° C, decembris 1 ° C. Ūdens temperatūra pie Balatona ezera, no 22 ° C maijā līdz 28 ° C augustā.
Ungārija ir zināms, ka vairums tūristu galvenokārt kā siltuma veselības centrā (pēc turpmāk, jūs apzināties, ka tas nav pārāk taisnība: ir ne peldēšanās ir, ko darīt un ko redzēt): Katru gadu tas piesaista arvien vairāk un vairāk krievi - mend satriektu darbs, ģimene un frills veselību. Pārējais ir salīdzinoši lēti, spa kūrorts ārstēt gandrīz visas slimības, kas pazīstamas ar zinātni, klimats ir līdzīgs iekšzemes - plusi ir acīmredzami. Mīnusi arī diezgan pazīstams ar katru krievu un pat kādu mājās: piemēram, romu pristanut vai maku par metro mēģināt svilpot vai "iepriecināt" cenu par svešs, bet viesmīlis ļoti ieteicama trauciņā. Pleasant Bonus - "Kadarka" un Tokajas, kas mēru palīdz saglabāt labu veselību. Tas apstiprināt jebkuru apgaismoto ārstu.
No Ungārijas, jūs varat (un vajadzētu) dot Tokajas, "UNICUM" - rūgta tonizējoša augu tinktūra, kristāla izstrādājumi, izšuvumi, stiklotas trauki. Tradicionālās dāvanas - produkti amatnieki, keramika, lelles nacionālajā kostīmā, porcelāna roku apgleznotas Herendskogo ražotni un "Zsolnay" halashskie mežģīņu, senlietas, Ungārijas paprika, zosu aknu, desas «Pick», saldie marcipāna figūriņas, aprikožu un ķiršu koku "palinka ". Turklāt, jūs varat iegādāties Ungārijā un dažādas kvalitātes un lēti apģērbu.
Mīļākā vieta, kur iepirkties gan tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem, ir tirgi. Slavenākais no tiem ir Budapeštā - ir slavens veco Centrāltirgus.
Pārtikas veikali parasti ir atvērti 07:00-18:00 pm pirmdienas līdz piektdienai, sestdien viņi slēgt ap 13:00. Lielie veikali parasti strādā ilgāk, un daži no tiem - un pie pulksteņa.
Ungāru virtuve izceļas ar savu pikanto un bagātīgu garšu un garšvielu daudz. Galvenie un slavenākajiem vietējo garšvielas - paprika. Kulinārijas "vizītkarte" no valsts - gulaša zupu. Tāpat vērts pieminēt, ka Ungārija - tikai vienu, izņemot Franciju, Eiropas Savienība, kur tas ir atļauts veikt zosu aknu par tehnoloģiju "foie gras": šo delikatesi tiek uzskatīts tradicionāla. Vēl zosu aknu pastēte ir izgatavots tīkams un krāšņs pamatēdienu. Jāmēģina Ungārijas zivju zupa "halasle" un foreles, kas tiek audzēta kalnu ezeriem valstī.
Attiecībā uz dzērieniem, priekšroka tiek dota vīna ielejām Egeras un Tokaj. Vērts izmēģināt kārtošanas "Badacsony Riesling", "Syurkebarat", "Keknelyu", "Ottonell Mushkotay", "Abashari Riesling", "Medina", "Zweigelt" un "Kabarne-Franks."
Mums vajadzētu pastāstīt par slavenā Tokay - "vīnu karalis un karaļi vīns", kā zināms vinolyuba Louis XIV. Tas ir salds deserta vīns izgatavots no vīnogām apzināti "inficēti" viena veida pelējuma sēnīte. Vēl viens slavens vietējais vīns - Egri Bikaver, «Bull asinis", tā sauc tāpēc, ka raksturīgo tumši sarkanās krāsas. Spirtu, vajadzētu pievērst uzmanību, ir raksturīga tikai Ungārijas augļu degvīna "palinka" (50 ° C un augstāka) un augu tinktūra "unikālo".

home