Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Ungārija

Photo of a cathedralŠodien Ungārijā izskatās gan no valsts, gan no Romas impērijas, un no Osmaņu impērijas valsts un viduslaiku zemes ... Šī valsts - spilgti karuseļa laikmetu, jo tas tika iesaldēti, lai jūs varētu pēdējai detaļai, lai izpētītu un baudīt tās skaistumu un oriģinalitāti.
Klimats ir mērens kontinentāls, sezonas temperatūras svārstības ir ievērojams. Raksturīgi, aukstākais mēnesis - janvāris, karstākie - jūnijā, jūlijā un augustā. Pavasara un rudens ir garas un siltas.
Vidējā dienas temperatūra 0 janvāris ° C, februāris +6 ° C, martā +7 ° C, aprīlis 12 ° C temperatūrā, 16 maijs ° C, jūnijā 19 ° C, 25 jūlijs ° C, 21 ° C temperatūrā Augustā , septembris 15 ° C temperatūrā, oktobrī +13 ° C, novembrī +3 ° C, decembris 1 ° C. Ūdens temperatūra pie Balatona ezera, no 22 ° C maijā līdz 28 ° C augustā.
Ungārija ir zināms, ka vairums tūristu galvenokārt kā siltuma veselības centrā (pēc turpmāk, jūs apzināties, ka tas nav pārāk taisnība: ir ne peldēšanās ir, ko darīt un ko redzēt): Katru gadu tas piesaista arvien vairāk un vairāk krievi - mend satriektu darbs, ģimene un frills veselību. Pārējais ir salīdzinoši lēti, spa kūrorts ārstēt gandrīz visas slimības, kas pazīstamas ar zinātni, klimats ir līdzīgs iekšzemes - plusi ir acīmredzami. Mīnusi arī diezgan pazīstams ar katru krievu un pat kādu mājās: piemēram, romu pristanut vai maku par metro mēģināt svilpot vai "iepriecināt" cenu par svešs, bet viesmīlis ļoti ieteicama trauciņā. Pleasant Bonus - "Kadarka" un Tokajas, kas mēru palīdz saglabāt labu veselību. Tas apstiprināt jebkuru apgaismoto ārstu.
brown concrete building near body of water during daytimeNo Ungārijas, jūs varat (un vajadzētu) dot Tokajas, "UNICUM" - rūgta tonizējoša augu tinktūra, kristāla izstrādājumi, izšuvumi, stiklotas trauki. Tradicionālās dāvanas - produkti amatnieki, keramika, lelles nacionālajā kostīmā, porcelāna roku apgleznotas Herendskogo ražotni un "Zsolnay" halashskie mežģīņu, senlietas, Ungārijas paprika, zosu aknu, desas «Pick», saldie marcipāna figūriņas, aprikožu un ķiršu koku "palinka ". Turklāt, jūs varat iegādāties Ungārijā un dažādas kvalitātes un lēti apģērbu.
Mīļākā vieta, kur iepirkties gan tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem, ir tirgi. Slavenākais no tiem ir Budapeštā - ir slavens veco Centrāltirgus.
Pārtikas veikali parasti ir atvērti 07:00-18:00 pm pirmdienas līdz piektdienai, sestdien viņi slēgt ap 13:00. Lielie veikali parasti strādā ilgāk, un daži no tiem - un pie pulksteņa.
Ungāru virtuve izceļas ar savu pikanto un bagātīgu garšu un garšvielu daudz. Galvenie un slavenākajiem vietējo garšvielas - paprika. Kulinārijas "vizītkarte" no valsts - gulaša zupu. Tāpat vērts pieminēt, ka Ungārija - tikai vienu, izņemot Franciju, Eiropas Savienība, kur tas ir atļauts veikt zosu aknu par tehnoloģiju "foie gras": šo delikatesi tiek uzskatīts tradicionāla. Vēl zosu aknu pastēte ir izgatavots tīkams un krāšņs pamatēdienu. Jāmēģina Ungārijas zivju zupa "halasle" un foreles, kas tiek audzēta kalnu ezeriem valstī.
Brooklyn cityscapeAttiecībā uz dzērieniem, priekšroka tiek dota vīna ielejām Egeras un Tokaj. Vērts izmēģināt kārtošanas "Badacsony Riesling", "Syurkebarat", "Keknelyu", "Ottonell Mushkotay", "Abashari Riesling", "Medina", "Zweigelt" un "Kabarne-Franks."
Mums vajadzētu pastāstīt par slavenā Tokay - "vīnu karalis un karaļi vīns", kā zināms vinolyuba Louis XIV. Tas ir salds deserta vīns izgatavots no vīnogām apzināti "inficēti" viena veida pelējuma sēnīte. Vēl viens slavens vietējais vīns - Egri Bikaver, «Bull asinis", tā sauc tāpēc, ka raksturīgo tumši sarkanās krāsas. Spirtu, vajadzētu pievērst uzmanību, ir raksturīga tikai Ungārijas augļu degvīna "palinka" (50 ° C un augstāka) un augu tinktūra "unikālo".

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home